Преминуо Миљан Мрдаковић, медији пишу да је извршио самоубиство

Некадашњи фудбалски репрезентативац СР Југославије Миљан Мрдаковић преминуо је у 39. години, потврдили су из ОФК Београда и Партизана.

Како су раније током дана пренели београдски медији, Мрдаковић је самоубиство извршио у петак увече хицем из пиштоља, у стану у којем је живео са девојком.

Полиција је затекла тело познатог фудбалера са прострелом раном на глави.

"На Карабурму је стигла тужна вест. Свој живот је, у тридесет и деветој години живота, изгубио наш бивши голгетер, Миљан Мрдаковић. Укупно је за Београђане одиграо 48 утакмица и постигао 24 поготка у првенственим, куп и интернационалним мечевима. ОФК Београд овим путем шаље искрене речи саучешћа Миљановој фамилији и пријатељима", објављено је на Фејсбук профилу "романтичара".

Потом се огласио и Партизан.

"Нека ти је вечна слава!", написали су црно-бели уз Миљанову фотографију.

Мрдаковић је рођен 1982. године у Нишу. После првих корака у Радничком, провео је три године у млађим категоријама Партизана, одакле је прешао у Андерлехт.

Током каријере је носио дрес десетак клубова, а три пута се враћао у ОФК Београд, где је и завршио каријеру 2017. године.

Био је члан Гента, Салцбурга, Металиста из Харкова, Гимараиса, Макабија из Тел Авива, Шандонга, Аполона, Етникоса, АЕК-а, Еносиса, Левадијакоса, Војводине и Рада.

Мрдаковић је за млађе репрезентативне категорије одиграо девет утакмица, а уписао је три наступа за олимпијску селекцију СР Југославије на Олимпијским играма 2008. године.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво