Саного: Лепо је у Звезди, сви у Европи знају за овај клуб

У наставку првенства шампион државе Црвена звезда биће јача за фудбалера из Обале Слоноваче Секуа Санога, који се опоравио од повреде коју је задобио недуго након што је зимус потписао за клуб из Љутице Богдана.

Саного је сада потпуно здрав и једва чека да заигра у црвено-белом дресу, о чему је причао за за клупску телевизију.

"Морам да кажем да се јако лепо осећам у Црвеној звезди, имам изузетно лепо мишљење о читавом клубу, а верујем да сам дошао у добар колектив. Звезда је велики клуб са богатом историјом. Цела фудбалска Европа зна за овај клуб и велика ми је част што могу да допринесем екипи. Звезда има много добрих играча и мислим да не би требало да буде никаквих проблема у будућности. Такође, навијачи не треба да брину, резултати ће свакако доћи. Звезда ће сигурно и у будућности задржати место које јој припада", рекао је Саного.

Везиста који је каријеру градио у Туну, Лозани, Јанг Бојсу и Итихаду, не крије да се одлично осећа и да једва чека да изађе на терен како би показао фудбалско знање.

"Иза мене је тежак период, али пун сам самопоуздања и сваког дана излазим на терен све спремнији и задовољнији својом формом. Радио сам у етапама и максимално сам се трудио да превазиђем све препреке које је повреда са собом донела. За мене је ово ново искуство и зато се сваког дана трудим да радим што боље, како бих се вратио и показао шта и колико могу", поручио је.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво