Лалатовић: Желим трофеј у Kупу, управа да се изјасни о продужетку сарадње

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је његова жеља да са Новосађанима освоји Kуп Србије.

Лалатовић се са екипом Војводине спрема за наставак сезоне у Суперлиги, а тренер "лала" посебна надања има у Купу Србије.

"Пред нама је остало, уз првенствене окршаје, и такмичење у Kупу Србије, где имамо амбиције да стигнемо до финала... Наравно, ако у томе будемо успели, имам изузетну жељу да покушам с Војводином да освојим и победнички трофеј у овом такмичењу, али сам свестан чињенице да нам до остварења таквог циља неће бити ни мало лако. Већ у четвртфиналу за ривале можемо за ривала да добијемо неку од сјајних екипа, јер баш такви су тимови Партизана, Црвене звезде, Радничког из Ниша и Младости. Дакле, тежак пут је пред нама, али сви верујемо у себе и квалитет тима који имамо", рекао је Лалатовић за новосадски Дневник.

Војводина тренутно чврсто држи треће место на табели Суперлиге.

"Волео бих да с Војводином освојим трофеј у купу, али и да, после Радничког из Ниша у прошлој сезони, освојим вицешампионску титулу и у Новом Саду. Црно-бели имају сада три бода више од нас, али лако би могло да се догоди да о другом месту одлучује наш међусобни сусрет у последњем колу на Kарађорђу" у Новом Саду.

Лалатовић је упитан и да ли је, у међувремену, дошло до састанка између руководилаца Војводине по питању продужетка уговора.

"Још увек није, али очекујем да он уследи најкасније до следећег петка", рекао је Лалатовић.

"Верујем да ће се челни људи до тада изјаснити јесу ли за то да останем у клубу или не. Ако нису, ред је да ми то кажу, како бих имао довољно времена да пронађем нову опцију за наставак каријере. До сада смо сарађивали изванредно, поново у Војводини владају рад, ред и дисциплина, на путу смо да постигнемо све оно што смо и замислили, па сам убеђен да ће тако бити и по овом питању", закључио је Лалатовић.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво