Коначно извештај са утакмице, мечеви Купа Белорусије

Лепо је видети да се негде игра фудбал. У понедељак су одиграни мечеви Купа Белорусије. Динамо Брест је савладао Шахтјор са 2:0, а Славија Мозир је била боља од Бате Борисова резултатом 1:0. Поред фудбала Милош Кривокапић је припремио још неколико занимљивих прилога како се спортисти сналазе у изолацији.

Фудбал се у Европи игра једино у Белорусији. Захваљујући томе они обарају силне рекорде. Гомила ТВ станица потписује уговоре са белоруском лигом, јер је то једини извор живог фудбал у овим тренуцима.

Јако су популарни на кладионицама, што је разумљиво јер није велики избор утакмица.
У прилогу можете да погледате детаље са мечева Купа Белорусије. Утакмица између Динамо Бреста и Шахтјора. Динамо је добио овај сусрет са 2:0. Први гол постигао је Александар Нојок. Други је дело Павела Совјетцког.

Симпатично је деловало како су навијачи попунили део трибина на стадиону. Иако је мечу присуствовао скроман број гледалаца, један део је био попуњен лукама са фотографијама дресова, тако да су трибине деловале пуније.

На другом мечу играли су Славија Мозир и Бате Борисов, а навијачи су се мало нашалили, на једном транспаренту је писало:

„Роналдо и Меси, нема Јувентуса,нема Барселоне, дођите у Славију Мозир"

Славија Мозир је савладала Бате Борисов са 1:0. Једини гол постигнут је у 10. минуту, а стрелац је био Пантија.

Председник Белорусије Александар Лукашенко упркос свим упозорењима не прекида првенство, чак позива гледаоце да у већем броју долазе на стадионе.
 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво