Ла Лига би могла да се настави у јулу, али под одређеним условима

Шпански фудбалски шампионат могао би да буде настављен у јулу, пред празним трибинама, рекао је Хауме Роурес, извршни директор агенције Медијапро, која је задужена за преносе Ла Лиге.

Услед пандемије коронавируса Ла лИга је донела одлуку о прекиду такмичења, а оно ће се наставити када се за то створе услови. Ипак, Роурес сматра да би то могло да се деси у јулу, али под одређеним условима.

"Надам се да би Ла Лига могла бити настављена у јулу, али здравље свих учесника мора бити загарантовано. Сигурно би се играло без присуства публике, али пре тога мора да се одигра и предсезона. После толико времена, играчи не могу да се понашају као да се ништа није десило", рекао је Роурес.

Извршни директор агенције Медијапро, која је медијски партнер Ла Лиге, додао је да уколико би се десило да неки играч буде позитиван на коронавирус по наставку сезоне – то би значило крај такмичења.

У Шпанији је, до сада, забележено готово 100.000 случајева заразе коронавирусом, док је нешто мање од 8.500 људи изгубило живот.

И тренутку прекида фудбалског шампионата, Барселона је прва на табели са два бода више у односу на мадридски Реал.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво