Пантелић апелује: Помогнимо здравственом систему

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Марко Пантелић апеловао је данас на све људе из света фудбала да се укључе у хуманитарну акцију прикупљања помоћи здравственом систему Србије у борби против коронавируса.

Пантелић је уз председника Савеза Славишу Кокезу био позитиван на коронавирус, излечио се а сада води борбу за помоћ.

"Драги пријатељи, као што сви добро знамо, суочени смо са пандемијом вируса Ковида-19 која је комплетну светску популацију, укључујући и све оне који се баве фудбалом, довело је до велике бриге за сваки људски живот. Пре неколико дана Фудбалски савез Србије је покренуо акцију прикупљања новчаних средстава са циљем да помогнемо сада када је најпотребније. И због тога желим још једном да апелујем на све оне који су у фудбалу, некадашње и садашње репрезентативце, актуелне и бивше играче, клубове, спортске раднике, тренере, судије, спонзоре, да се укључе у ову акцију", истакао је Пантелић, који је и сам био заражен вирусом.

Према његовим речима, све што прикупимо биће драгоцена помоћ за оне којима је то сада преко потребно, а пре свега здравственом систему Србије који се налази на првој линији фронта у борби против овог невидљивог непријатеља.

"Као што је већ објављено прикупљено 250.000 евра као донација Инфективној клиници у Београду. Без било какве сумње, несебична помоћ од оних који поштено и часно представљају српски фудбал широм света даће огроман импулс до коначне победе", поручио је Пантелић.

Број жиро-рачуна и инструкције за уплату могу се наћи на сајту ФСС.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво