У Партизану се одричу дела плата и дају их Влади Србије

Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да ће у складу са новонасталом ситуацијом изазваној пандемијом коронавируса, као друштвено одговорна компанија донирати средства Влади Србије.

"ФК Партизан је као друштвено одговорна компанија донела одлуку да део примања фудбалера првог тима, менаџмента и спортског сектора клуба донира Влади Републике Србије”, стоји на почетку саопштења црно-белих.

”Ни у једном тренутку се није доводило у питање да ли ће ФК Партизан спровести акцију помоћи или донације, већ смо у договору са надлежним органима пратили шта је неопходно и најпотребније као помоћ болницама и институција од медицинског значаја", рекао је генерални директор ФК Партизан Милош Вазура у саопштењу достављеном медијима.

Вазура је истакао да су црно-бели током читаве године спроводили различите акције помоћи где су транспарентно кроз ”пи-ар” акције или акције појединаца помагали новчано и у гардероби, намирницама.

"Сходно ситуацији у нашој земљи изазваној пандемијом коронавируса, сви играчи првог тима ФК Партизан, менаџмент, спортски сектор и одрећи ће се дела својих месечних примања за март, где ћемо као клуб цео износ донирати Влади Републике Србије. Захваљујем и нашим играчима који су не само сада, већ кад год је то потребно, препознали важност ситуације и несебично пружили материјали допринос. Апелујем и на друге друштвено одговорне компаније и јавне секторе да и они помогну колико могу, новчано или на други начин који је неопходан у овом тренутку", нагласио је Вазура.

Како је наведено, донација ФК Партизан биће уплаћена сутра.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво