Лука Јовић: Уз дозволу Реала у Београду, два пута сам тестиран

Играч Реала Лука Јовић огласио се на Инстаграму, након што је против њега поднета кривична пријава због напуштања самоизолације, поруком да је за долазак у Београд имао дозволу Реал Мадрида. Он се извинио свима, уз "подршку Србији и држимо се заједно".

Јовић је "окачио стори" са фотографијом испред приватног авиона и поруком да је уз дозволу лекарског тима Реала, по личном захтеву у медицинске сврхе, отпутовао у Београд, у карантин у свом дому.

"С обзиром да је стање у свету и у нашој земљи јако тешко, незапамћено у последње време, морам да се огласим и дам подршку свом народу. Првенствено, јако ми је криво што сам ја главна тема ових дана и што се константно пише о мени а не о главним јунацима ове кризе, докторима и медицинским радницима."

"Док сам боравио у Шпанији био сам негативан на коронавирус и одлучио сам да допутујем у Србију и помогнем и дам подршку нашем народу, и будем близу своје породице, у сагласности са челницима мог клуба."

"Када сам слетео у Србију, још једном сам тестиран и био негативан на коронавирус. Јако ми је криво што су неки људи непрофесионално одрадили свој посао и нису ми дали тачне инструкције како треба да се понашам у самоизолацији."

"У Шпанији ми је било дозвољено да се крећем до апотеке и супермаркета, како бих могао да набавим потребне намирнице, што овде није случај."

"Извињавам се свим људима, ако сам их на неки начин угрозио и надам се да ћемо заједно успети да пребродимо све ово. Подршка Србији и држимо се заједно" поручио је Лука Јовић.

Он је, прекршио обавезну изолацију правдајући се да је ишао до апотеке, а медији су пренели да је био на рођендану девојке Софије Милошевић.

Уколико поново прекрши обавезни карантин прети му и затворска казна.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво