Ко ће до четвртфинала, Ливерпул – Атлетико, ПСЖ – Дортмунд

Фудбалери Ливерпула и Атлетика, као и ПСЖ и Дортмунда играју реванш мечеве осмине финала Лиге шампиона. Оба меча почињу у 21.00. Директан преност меча Ливерпул – Атлетико је на нашем Првом програму. Ток мечева пратите на порталу РТС-а.

Оба госта имају минималну предност пред реванш мечеве. Атлетико брани 1:0 из првог дуела. Док је Дортмунд у Париз допутивао са 2:1 из првог сусрета.

Ливерпул ће пред својим навијачима покушати да надокнади заостатак за Мадриђанима. Чета Дијега Симеонеа сигурно није допутовала у Енглеску да се брани. Видећемо какав одговор је смислио Јирген Клоп.

Очекује нас занимљива представа и тактичко надмудривање два врхунска стручњака ове игре. Обојица ће покушати да извуку максимум из своје екипе у покушају да се домогну наставка такмичења.

Борусија Дортмунд у Паризу брани 2:1 из првог дуела. ПСЖ ће бити лишен помоћи навијача на свом стадиону. Меч ће се због коронавируса играти пред празним трибинама.

Парижани су мотивисани да прескоче ову препреку и покушаће да брзо анулирају предност, отворе противника и уђу у неизвестан дуел. С друге стране тим из Дортмунда своју шансу ће тражити из контранапада и тако претити голу противника.

Оба меча почињу у 21.00. Директан пренос меча Ливерпул - Атлетико је на нашем Првом програму. Ток мечева пратите на порталу РТС-а.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво