Навијачи Ден Хага незадовољни, дочекали Пардјуа и играче пре тренинга

Енглески стручњак Алан Пардју и играчи холандског прволигаша Ден Хага доживели су непријатност пре једног тренинга, када им је пришло око десет навијача. На миран и ненасилан начин изразили су незадовољство због приказаних игара, саопштио је портпарол клуба.

Алан Пардју и помоћник Крис Пауел стигли су у Ден Хаг крајем децембра 2019. године на крају првог дела сезоне, како би спасили клуб од испадања из Ередивизије. Међутим, енглески двојац је на клупи холандског клуба у шест мечева забележио само једну победу.

Њихов мандат почео је победом од 2:0 над "фењерашем" Валвајком, што је била прва победа Ден Хага од октобра. Тада су навијачи организовали кореографију у њихову част, када су их прозвали "борцима за опстанак".

Након уводне победе, Ден Хаг је уписао три пораза и два ремија, због чега се налазе на претпоследњој позицији.

Навијачи су искористили прилику, па су на једном од тренинга пришли играчима и главном тренеру да би на тренерској табли истакли одређене грешке у игри.

Пардју и Пауел имају још 10 утакмица до краја шампионата да преокрену ситуацију и изваде Ден Хаг из "опасне зоне". У наредном колу Ден Хаг дочекује деветопласирани Хераклес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво