Тотенхем и Морињо славе маестралног Сона

Фудбалери Тотенхема победили су Астон Вилу 3:2 у 26. колу Премијер лиге. Изабраници Жозеа Мориња одиграли су добру утакмицу и на крају су тек у надокнади времена успели да дођу до сва три бода.

Херој Тотенхема био је Хјон-Мин Сон који је у 94. минуту искористио велику грешку одбране Виле и потом рутинском завршницом послао лопту иза леђа голмана.

Није добро утакмица кренула за "Певце", пошто је Тоби Алдервирелд постигао аутогол у деветом минуту.

Штопер екипе из Лондона успео је да се искупи у 27. минуту. Дајер је асистирао, а Холанђанин је поравнао резултат. До полувремена гости су успели да преокрену резултат.

Сон је у 47. минуту промашио пенал, али је натрчао на лопту и послао је иза леђа Реине.

У наставку меча гледали су узбудљиву игру. Вила је у 53. минуту успела да дође до изједначења преко Енгелса, после чега су напади Тотенхема били све жешћи.

Покушавали су Бергвајн, Али и два пута Сон, међутим мрежа Виле је мировала и чинило се да ће утакмица бити завршена резултатом 2:2. Ипак, да тако не буде побринуо се Јужнокорејац сјајним поготком.

Искористио је велику грешку одбране и у стилу Тјерија Анрија се стуштио ка казненом и рутински, ударцем у супротну малу мрежу донео велико славље гостима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво