Игало изашао из карантина, могућ наступ за Јунајтед већ у понедељак

Последње појачање Манчестер јунајтеда Одион Игало изашао је из двонедељног карантина и ставиће се на располагање Олеу Гунару Солскјеру за меч Премијер лиге који "ђаволи" играју у понедељак против Челсија.

Игало је стигао у Јунајтед на позајмицу из кинеског Шангаја последњег дана јануара, а претходне две седмице провео је у карантину у Манчестеру.

Према британским прописима, сви грађани коју дођу из Кине морају да прођу двонедељни карантин, како би се отклонила свака сумња у евентуално ширење коронавируса.

Игало је претходних 14 дана тренирао самостално у Мачестеру, по клупском програму.

Менаџер "ђавола" Оле Гунар Солскјер рекао је да ће се Нигеријац у току дана придужити остатку тима, који је стигао за мини-припрема у Шпанији и да ће бити спреман за евентуални деби у понедељак.

Јунатед на "Стамфорд бриџу" игра меч 26, кола Премијер лиге против Челсија, а сусрет је изузетно битан за пласман на место које догодине води у Лигу шампиона.

Утакмице је посебно добила на тежини после вести да ће Манчестер сити бити кажњен одузимањем бодова, због кршења правила о финансијском фер-плеју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво