Руски и српски гигант остају заједно

Руски гасни и српски фудбалски гигант, Гаспром њефт и Црвена звезда, продужили су данас сарадњу која ће по слову новог уговора трајати до 2022. године.

Гаспром њефт сарађује са најтрофејнијим српским фудбалским клубом од 2010. године, а у складу са новим споразумом та компанија остаће генерални спонзор Црвене звезде до средине 2022. године.

"Наша сарадња са Црвеном звездом је својеврстан симбол односа Гаспром њефта према земљи у којој компанија већ више од 10 година успешно учествује у развоју енергетског сектора, као и према грађанима Србије. Црвена звезда је један од најтрофејнијих клубова, који има огромну армију навијача, и то не само у Београду, већ и на територији целе бивше Југославије", рекао је Александар Дибаљ, члан Извршног одбора Гаспром њефта и додао:

"Ми видимо спонзорски уговор као ефикасан маркетиншки инструмент промоције наше ГАЗПРОМ мреже бензинских станица и мазива бренда Џи-Енерџи (G-Energy) на Балкану. Црвена звезда нас годинама радује како постигнутим спортским резултатима, тако и развојем академије клуба.  Потписивање новог споразума је логичан корак у наставку наше дугогодишње сарадње", поручио је.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић захвалио се Гаспром њефту на поверењу.

"Наставак сарадње је одлична вест не само за наше навијаче, већ и за српски фудбал у целини. Гаспром њефт је подржавао Црвену звезду у најтежем, али и за клуб најуспешнијем периоду у новијој историји. Сигуран сам да су испред нас нове победе и успеси, за које је пођеднако заслужна и руска компанија. Симбол тих победа је лого на дресу фудбалера Црвене звезде" -  изјавио је Терзић након продужетка уговора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво