Звезда исмејана или похваљена у цртаном филму

"Шта се деси када када око 800 најбољих европских фудбалера и њихових менаџера живи под истим кровом", а тај кров је разорен, запаљен и у хаосу? Након Душана Тадића, фудбалери Црвене звезде појавили су се у фантастичном хумористичком анимираном филму "Бличер рипорта" под називом "Шампиони".

Цртани филм "Шампиони" бави се свим занимљивостима у свету елитног европског фудбала.

Око 800 фудбалера и менаџера који учествују у Лиги шампиона живи под истим кровом и право је хумористичко благо видети их из епизоде у епизоду.

Између осталог у овом шоуу, Роналдо и Меси коначно су вечерали заједно у ресторану Ерика Кантоне, затим Клоп, Гвардиола и Морињо воде своје тактичке ратове и ван терена, Нејмар не престаје да се котрља, а Суарез, Рамос и Коста организовали су борилачки клуб у подземљу Мадрида.

У шестој епизоди треће сезоне, свет Лиге шампиона, захваљујући неслагању голманâ најбољих европских тимова, погодио је метеор и настало је апокалиптично стање.

Вила фудбалера је под ватром и урушава се, фудбалери гризу и ударају једни друге, тренери жале за добрим сезонама које су биле испред њих, неки траже спас у склоништима, а сви одбијају да се придруже Манчестер јунајтеду у сигурној и нетакнутој кући Лиге Европе.

За то време Марко Марин и Ел Фарду Бен чуде се зашто је подигнута толика фрка, будући да се настала ситуација не разликује од утакмица Црвене звезде у домаћем првенству.

Амерички портал Бличер рипорт, који стоји иза реализације овог анимираног филма, алудирао је на тешке поразе Црвене звезде у Лиги шампиона на стадиону "Рајко Митић" од Бајерна (6:0) и Тотенхема (4:0), а можда и на паклену атмосферу коју редовно праве Звездине "делије".

Било како било, Црвена звезда поново и на још један начин се нашла раме уз раме са најбољим европским и светским клубовима. Иако можда не у најбољем светлу и на жељени начин, црвено-бели морају да прихвате шалу на свој рачун и да се постарају да их Бличер што чешће помиње, јер ће то бити знак да је нешто постигнуто.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво