Здјелар: Невероватно како смо примили два гола с играчем више

Везиста Партизана Саша Здјелар није могао да пронађе објашењење за крах свог тима против АЗ Алкмара. Црно-бели су одиграли нерешено 2:2 у Хагу и остали без шансе да прођу групну фазу Лиге Европе, упркос томе што су имали два гола вишка и играча више.

Екипа Сава Милошевића је примила два поготка у финишу и доживела ново европско разочарање.

"Веома је тешко анализирати нешто просле овакве утакмице. Имали смо све, да кажемо пролаз даље у следећој утакмици, а онда примили два поготка са играчем више. Стварно невероватно на који начин смо примили голове. Тај део стварно јесте за анализу", рекао је Здјелар за РТС и додао:

"Опет кажем, одиграли смо одличну утакмицу и много ми је жао због нерешеног резултата. Шта да радимо, тако је. Сада не можемо ништа променити, морамо ићи даље."

Милошевић је преузео одговорност на себе и истакао да су његове измене унеле пометњу у екипу.

"Сигурно је дошло до конфузије јер смо са играчем више примили два гола, а измене су биле више дефанзивне него офанзивне. Ми не знамо зашто. У овом тренутку је тешко то анализирати", закључио је Здјелар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво