Тадић одвеo Ајакс у Лигу шампиона, тамо су још и Славија и Бриж

Фудбалери Ајакса, прашке Славије и Брижа последњи су изборили учешће у Лиги шампиона у сезони 2019-2020.

Клуб из Амстердама савладао је АПОЕЛ резултатом 2:0 што му је, након 0:0 на Кипру, било довољно за пролазак даље. Први погодак на мечу постигао је Мексиканац Едсон Алварес, да би поготком све решио Душан Тадић.

Није био у питању најактрактивнији меч, свакако не по успостављеним стандардима екипе Ерика Тен Хага, али је утакмица била узбудљива, са неколико одлуком ВАР-а потпомогнутим поништавањима голова.

У Чешкој је Славија савладала Клуж, након идентичног тријумфа у Румунији од 1:0. Стрелац за прашки тим био је Борил.

Слично је могло да буде и у Брижу, који је након победе против ЛАСК-а од 1:0 у Аустрији, водио голом из корнера који је постигао Ванакен. Изједначење тиму из Линца донео је Клаус из пенала, али је Денис у претпоследњем минуту регуларног дела сусрета донео нову предност белгијском тиму.

Гости су меч завршили са играчем мање, јер је у 81. минуту Траунер добио други жути картон. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво