Лакчевић: Пресрећан сам због дебија и асистенције

Млади фудбалер Партизана Никола Лакчевић после дебија за први тим у мечу 5. кола Суперлиге против Рада 3:0 изјавио је да је било мало треме, али да је уживао на терену.

"Пресрећан сам. Ја много не показујем емоције, али зна се да о дебију у сениорској конкуренцији односно првом тиму Партизана сања сваки дечак. Већ у омладинцима сам дошао у Партизан и то је ДНК који се од малена уграђује у сваког од нас. Желим да се захвалим стручном штабу на указаној шанси и што су у сваком тренутку веровали у мене", рекао је Лакчевић за клупски сајт.

Крилни нападач је у првом мечу за сениорски тим Партизана био асистент код трећег гола, а истакао је да имао трему пред излазак на стадион у Хумској.

"Пресрећан сам и због асистенције, није могло лепше. Било је позитивне треме јер је велика част носити дрес и играти на травнатој површини са свим овим момцима који су окосница првог тима. Саветовали су ме да се опустим, играм своју игру и да се ничега не плашим, што сам надам се и урадио", рекао је 19-годишњи фудбалер и осврнуо се и на остале младе играче.

" Што се тиче мојих младих саиграча Фиће (Филип Стевановић), Калабе (Страхиња Павловић), Страхиње (Јовановић), Лакија (Лазар Павловић), Ивана (Милосављевића), Слобе (Слободан Станојловић)...Ми се дуго знамо и дружимо и ван терена, тако да наш однос на терену је само последица великог другарства које влада међу нама. Ако један добије шансу, значи и да за другог постоји прилика која ће доћи, а ми само треба да је у том моменту најбоље искористимо", закључио је Лакчевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво