Бартолец: Видео сам поруке са "севера", али не знам ћирилицу

Фудбалер Копенхагена Хрват Карло Бартолец, сматра да његов тим има веће шансе од Црвене звезде за пласман у плеј-оф за Лигу шампиона и да у редовима српског првака само Марко Марин и Мохамед Ел Фарду Бен праве разлику.

Бартолец је додао да је задовољан ремијем у Београду (1:1), који су Данци изборили сумњивим пеналом у финишу меча.

"Сад су наше шансе за пролаз веће, рекао бих у процентима 60:40. На почетку утакмице било је код нас мало напетости и нервозе, домаћин је дао гол, али са 1:1 све је у реду. Биће другачије у реваншу", рекао је Бартолец за загребачке Спортске новости.

Бартолец, који је на стадиону "Рајко Митић" ушао у игру у 88. минуту, каже да Звезда није исти тим на свом терену и у гостима.

"Мислим да ћемо проћи даље. Они су екипа с два лица, пуно су бољи на свом терену него кад играју на страни. Имају појединце који су квалитетни као Марин и Бен, остало је све просек. У Београду их носи публика. Видело се и прошле године у Лиги шампиона да су код куће били врло добри са Ливерпулом и Наполијем, а у гостима добијали "порције". Анализирали смо их с Хелсинкијем, такође су кући на "хо-рук", потом оду на реванш и потпуно су другачија екипа".

Повремени хрватски репрезентативац наглашава да је циљ Копенхагена пласман у Лигу шампиона преко Црвене звезде и Јанг Бојса.

"Са Лигом Европе бисмо били задовољни, међутим није то исти ниво. Лига шампиона је главни план", оптимиста је бивши десни бек Локомотиве из Загреба и Нордсјаленда.

Он је похвалио је атмосферу са трибина, с тим да није давао значај паролама са северне трибине.

"Видео сам да су имали неке поруке, али никад нисам учио ћирилицу да бих прочитао, а није ме ни занимало што пише. Нисам обраћао пажњу. Свако има своје, они своје, ја поштујем своје и то је то", закључио је Бартолец.

Реванш на стадиону Паркен на програму је следећег уторка.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво