Звезда дочекује Јавор, Партизан у Инђији на старту нове сезоне СЛ

Нова сезона Суперлиге Србије у фудбалу стартује 20. јула када бранилац трофеја Црвена звезда чека повратника Јавор, док Партизан гостује, такође новајлији - Инђији.

Раднички, другопласирани тим из прошле сезоне, у Нишу чека Пролетер, исто као и Војводина екипу Мачве, док дебитант ТСЦ иде у госте Вожддовцу.

Преостали парови првог кола су: Младост - Радник, Спартак - Рад и Чукарички - Напредак.

Већ у другој рунди актуелни шампион игра против нишког Радничког на стадиону "Рајко Митић", а Партизан иде у Ивањицу на дуел са Јавором.

Први вечити дерби у сезони на програму је 21. септембра на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво