Војводина однела бод из завејане Хумске

Фудбалери Партизана и Војводине одиграли су нерешено 1:1 (0:0) у дерби мечу 20. кола Суперлиге Србије. Црно-бели су повели преко Зорана Тошића у 48. минуту, док је изједначење Војводини донео Дамир Којашевић у 86. минуту меча. Због снега су одложени мечеви на Чукарици, Бањици и у Чачку.

У изузетно тешким условима одиграна је утакмица у Хумској. Нарочито у првом полувремену, док се играло белом лоптом.

После 45 минута игре, резултат се није мењао, било је 0:0, а због повреде је игру напустио Евертон.

У наставку, Партизан је дошао до предности. Лопта је дошла до Зорана Тошића, а српски репрезентативац је сигурно сместио лопту у мрежу.

Неколико минута после водећег гола, замењен је и Тошић јер се пожалио на бол у нози.

Партизан је имао још једну добру прилику после ударца Тавамбе главом, али је погодио стативу.

У финишу меча, Војводина је стигла до изједначења и, испоставиће се, бода.

Центаршут са бока, Владимир Стојковић је покушао да ухвати лопту, она је пала на ногу једног од дефанзиваца Партизана и дошла до Којашевића који је постигао гол.

Овако је протекао меч:

17.58 - Крај меча, Партизан - Војводина 1:1. Фудбалери Војводине успели да однесу вредан бод из Београда. Утакмица је одиграна по веома лошем времену.

17.46 - ГОООЛ! Војводина стиже до изједначења. Несигурност Стојковића пред голом Партизана користи Дамир Којашевић у 86. минуту меча. 

17.08 - ГОООЛ! Зоран Тошић је постигао погодак за вођство "црно-белих".

17.05 - Почело је друго полувреме.

16.48 - Крај првог полувремена, Партизан - Војводина 0:0. Тешки услови за игру у Хумској због снега који непрекидно пада. 

16.30 - Утакмица између Чукаричког и Земуна због снега је одложена за сутра у 17 сати, саопштио је клуб са Бановог брда. То је трећа данашња утакмица која је одложена збиг снега.

16.28 - Тешки услови за игру на стадиону Партизана. Снег је очишћен са терена али и даље пада... 

16.01 - Почео је меч на стадиону у Хумској. 

15.50 - Познати су и састави тимова пред меч на стадиону Партизана...

ПАРТИЗАН: Стојковић, Немања Р. Милетић, Митровић, Остојић, Вулићевић, Евертон, Пантић, Тошић, Немања Г. Милетић, Тавамба, Ожеговић.

ВОЈВОДИНА: Роцков, Лакићевић, Веселиновић, Саничанин, Антић, Вукасовић, Којашевић, Јованчић, Месаровић, Калезић, Михајловић.

15.15 - Фудбалери Вождовца савладали су Јавор у Ивањици 3:0 (1:0), док је Мачва била боља од Спартака 1:0 (0:0). Од 16 сати играју Партизан - Војводина, а сат касније почињу утакмице Чукарички - Земун и Радник - Младост. Због снега су одложени мечеви Борац Чачак - Напредак и Рад - Радницки Ниш.

15.00 -Утакмице између Борца из Чачка и Напретка, односно Рада и Радничког из Ниша, одложене су за сутра због снега на терену, саопштено је из Заједнице суперлигаша. Меч у Чачку требало да се игра од 13 сати и померен је за 24 сата, а дуел на Бањици био је заказан за 15 сати и играће се сутра у истом термину.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво