Звезда представила "Чика Рајка"

Уочи утакмице 17. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Рада, испред западне трибине стадиона "Рајко Митић", фудбалски клуб Црвена звезда организовала је церемонију представљања споменика фудбалера по којем стадион носи име.

Церемонији су присуствовали бројне бивше легенде, пријатељи, играчи, али и навијачи клуба.

"Рајко Митић је за најтрофејнији српски клуб у коме се прославио и стекао статус прве Звездине звезде одиграо 572 утакмице и постигао 262 гола. Захваљујући свом раду, посвећеношћу и људскошћу којом је зрачио, био је омиљен у свим круговима, а свакако један од симбола Црвене звезде и човек по којем су спонтано одређена правила понашања свих који у срцу носе црвено-беле боје. Рајко је задужио Црвену звезду, а Црвена звезда ће се увек трудити да име Рајка Митића буде истакнуто и видљиво. Рајко је то заслужио", наводи се на сајту београдског клуба.

Улаз на утакмицу на стадиону "Рајко Митић" између Звезде и Рада био је бесплатан, у част легенде клуба која је рођена дан касније.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво