Нова победа „орлића“, савладана Аустрија у гостима

Аустрија – Србија 1:3 (0:1). Млада фудбалска репрезентација Србије савладала је у Аустрији своје вршњаке и са 12 бодова држи прво место на табели Групе 7, у квалификацијама за Европско првенство у Италији и Сан Марину. Лутовац, Јовић и Илић стрелци, „орлићи“ постигли два гола у последњих пет минута утакмице.

Млада фудбалска селекција Србије наставила је серију победа у квалификацијама за Европско првенство у Италији и Сан Марину, пошто је у Аустрији савладала домаћу екипу са 3:1 (1:0).

Србија је забележила четврту победу у исто толико мечева у квалификацијама и држи прво место у Групи 7 са 12 освојених бодова, док је друга Русија са десет из пет одиграних мечева.

Врло незанимљиво прво полувреме на стадиону Адмире прекинуо је поготком Александар Лутовац, који је искористио грешку голмана Шлагера после ударца Мићина и на свом дебију у репрезентативном дресу постигао важан погодак.

Аустрија је у наставку заиграла много боље, док су изабраници Горана Ђоровића своју шансу тражили из контранапада. Теренску иницијативу Аустријанци су искористили у 80. минуту, када је капитен Лајмер савладао Радуновића.

Србија је поново повела у 87. минуту, када је Лука Јовић био прецизан са беле тачке. Претходно је Саша Лукић оборен у казненом простору Аустрије.

Коначан резултат на мечу поставио је резервиста Лука Илић, који је искористио асистенцију Луке Аџића и постигао свој први погодак у дресу младе репрезентације.

Наредни меч млада селекција Србије игра против Јерменије у уторак. 

Овако је протекао меч у Аустрији: 

20.21 – Крај утакмице, Србија је савладала Аустрију са 3:1. 

20.16 – ГОООЛ! Лука Илић постиже погодак у судијској надокнади, Србија стиже до победе од 3:1.

20.13 – ГОООЛ! Србија у 87. минуту поново стиже до предности, гол је постигао Лука Јовић са беле тачке. Претходно је у казненом простору Аустрије оборен Саша Лукић.

20.05 – ГОЛ! Аустрија у 80. минуту стиже до изједначења, стрелац је капитен Лајмер. 

19.31 – Настављен је меч. 

19.16 – Полувреме на стадиону Адмире, Србија против Аустрије води са 1:0. 

19.01 – ГОООЛ! Води Србија са 1:0 од 30. минута, стрелац је дебитант Александар Лутовац, фудбалер Рада.

18.30 – Почео је меч у Аустрији. 

18.25 – Састави тимова:

Аустрија: Шлагер, Глухаковић, Вебер, Марешић, Фридл, Ловрић, Љубичић, Хорват, Лајмер, Хонсак и Квасина;

Србија: Радуновић, Гајић, Јовановић, Миленковић, Богосавац, Машовић, Лукић, Пантић, Митић, Лутовац и Јовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво