Читај ми!

Арсенал без Мустафија против Црвене звезде

Фудбалски клуб Арсенал биће ослабљен против Црвене звезде у Лиги Европа неиграњем Шкодрана Мустафија који још није спреман за излазак на терен. Звезда ће дочекати Арсенал у четвртак, 19. октобра од 19.00, у трећем колу Групе Х Лиге Европа.

Немачки репрезентативац, по речима тренера енглеског клуба Арсена Венгера, неће бити спреман до следеће репрезентативне паузе , пренели су британски медији.

Мустафија би на месту штопера требало да замени француски одбрамбени играч Лоран Кошелни.

Шкодран Мустафи је рођен у Немачкој, његови родитељи су из Гостивара, из Македоније, али је одлучио да игра за "панцере" са којима је освојио титулу шампиона света у Бразилу, након што је накнадно уврштен у тим после повреде Марка Ројса.

Прошао је омладинску школу Хамбурга, са 17 година прешао је у Евертон, али тамо није добио шансу, а доказао се у Сампдорији, где му је тренер био Синиша МИхајловић и Валенсији. 

Звезда ће дочекати Арсенал у четвртак, 19. октобра од 19.00, у трећем колу Групе Х Лиге Европа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво