У суботу хуманитарна фудбалска утакмица у Ужицу

Хуманитарна фудбалска утакмица, чији је приход намењен куповини ултразвучног апарата за регионални Центар за вештачку и вантелесну оплодњу при Општој болници у Ужицу, биће одиграна у суботу у том граду.

Како су саопштили организатори, утакмица ће бити одиграна у суботу од 18.00 часова на Градском стадиону у Ужицу.

Сав приход од улазница намењен је за куповину најмодернијег ултразвучног апарата са две сонде за регионални Центар за вештачку и вантелесну оплодњу, који ће ускоро бити отворен при Општој болници у Ужицу.

Учешће су потврдили тренери Милован Рајевац и Радован Ћурчић, који ће бити селектори тимова, а капитени ће бити Зоран Његуш и Љубинко Друловић. Позиву су се одазвали и бивши играчи Војводине и Партизана Миодраг Пантелић и Дамир Чакар, као и легендарни Џевад Прекази, Слободан Крчмаревић и Милош Ђелмаш.

У утакмици ће наступити и голман Радиша Илић, Милан Јовановић, Миливој Витакић, Дамир Кахриман, Дарко Белојевић, Филип Касалица, Милојко Пивљаковић, Ивица Јараковић и многи други.

Навијачи ће имати прилику да виде и људе који су учествовали у стварању историје Слободе из Ужица, међу којима су Милован Ђорић, Жељко Берић, Хајрудин Ровчанин. Наступиће и фристајл фудбалер Никола Милошевић.

Организатори утакмице, уз Јована Симића и EXIT фондацију, су Град Ужице, удружење Родитељ и хуманитарни активиста Зоран Миловановић. Улазнице за се могу набавити на свим продајним местима Гигстикса, у књижарама Вулкан, на бројним местима у Ужицу, као и на благајнама Градског стадиона на дан утакмице. Цена улазница је 200 динара за западну и источну и 100 динара за јужну трибину.

Како се наводи, активиран је и хуманитарни смс број 3331 за све оператере, на који је потребно послати било који карактер за донацију од 100 динара.

Утакмица је наставак прошлогодишњег фудбалског спектакла "Асови за децу", током којег је прикупљено више 120.000 евра за изградњу клиничког одељења за децу оболелу од рака у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво