Бекам у Милану до априла

Долазак Дејвида Бекама у Милан могао би да буде доведен у питање уколико он не добије дозволу свог клуба Лос Анђелес Галаксија да остане у Италији до краја маја.

Потпредседник Милана Адријано Галијани најавио је да ће Бекам у јануару потписати уговор са "росонерима" до краја сезоне, односно до 31. маја, али је данас комесар америчке лиге Дон Гарбер изјавио да репрезентативац Енглеске мора да се врати у свој клуб до 3. априла, када почиње нова сезона.

"Представници Милана и Галаксија тренутно разговарају о могућности да Бекам игра на позајмици у Италији у зимској паузи која траје до почетка априла. Не знам какав ће бити исход тих преговора, али Бекам у сваком случају остаје играч Галаксија, а то значи да мора да буде овде када почне нова сезона", рекао је Гарбер.

Сличну изјаву дао је и Бекамов агент Симон Оливеира, који каже да још ништа није договорено.

"За сада још ништа није сигурно, али првобитна намера била је да Бекам игра за Милано у јануару и фебруару сигурно, а можда и у марту. Његов основни циљ је да у паузи америчког првенства има јаке утакмице које би му осигурале место у репрезентацији", рекао је Оливеира.

Галакси се за сад није оглашавао, али јесте тренер тог тима Брус Арена, који је рекао да му одлазак Бекама на позајмицу до краја маја никако не би одговарао.

"Већ на први поглед то ми је веома чудно. Не видим какаву корист од тога би имао наш клуб и лига у целини. Бекам је веома важан део екипе, а циљ за наредну сезону је пласман у плеј оф, што значи да у првенство морамо ући крајње озбиљни и концентрисано већ од првог кола", рекао је Арена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво