Читај ми!

ФС Албаније: Битка је изгубљена, али борба се наставља

Фудбалски савез Албаније (ФСХФ) захвалио је навијачима, држави, полицији и свима који су допринели да утакмица против Србије протекне без инцидента.

У саопштењу ФСХФ наводи се да је национални тим утакмицу изгубио на терену, али добио битку из државности и представљања најбољих вредности.

"Изгубили смо битку, али борба се наставља. Обећавамо да нећемо одустати. Државност, сигурност, показивање најбољих вредности, надјачало је све остало и то нас чини поносним", наводи се између осталог у саопштењу.

Челници ФСХФ истакли су велики допринос обавештајне службе у организацији утакмице, а посебну захвалност исказали су становницима Тиране и Елбасана, који су морали да истрпе саобраћајне гужве због блокада појединих делова града.

"Нажалост нисмо успели. То не значи да би требало да погнемо главе. Напротив, пораз мора да нас научи да у будућности будемо још јачи и ефикаснији."

Фудбалска репрезентација Србије савладала је у Елбасану домаћу селекцију Албаније са 2:0 (0:0), у утакмици И групе квалификација за првенство Европе.

Утакмица у Елбасану одиграна је у узаврелој атмосфери и уз обезбеђење више од 2.000 полицајаца.

Дан раније аутобус са фудбалским репрезентативцима Србије каменован је у Тирани на путу од аеродрома до хотела "Шератон".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво