Настасић: Морамо да покажемо колико вредимо

Матија Настасић верује да ће се репрезентације Србије, уколико одигра како уме, вратити из Данске са три бода. Морамо да преокренемо ситуацију у нашу корист и да, када је најтеже, покажемо колико вредимо, рекао је Настасић.

Репрезентативац Србије Матија Настасић рекао је да његова екипа мора да буде најбоља кад је најтеже и истакао да верује да национални тим може да се врати из Данске са три освојена бода.

"Знамо да је утакмица против Данске од велике важности. Морамо да се припремимо и да хладне главе уђемо у утакмицу, што је најбитније. Ако буде тако не би требало да буде проблема. На нама је да дамо максимум и да на крају утакмице, када се погледамо у очи, можемо да кажемо да смо дали све од себе", рекао је Настасић.

Репрезентација Србије играће у суботу против селекције Данске утакмицу 5. кола Групе И квалификција за Европско првенство.

"Морамо да преокренемо ситуацију у нашу корист и да, када је најтеже, покажемо колико вредимо, да заслужујемо дрес који носимо и да се вратимо са три бода из Копенхагена. На нама је да пробамо да их спречимо у брзим додавањима, ако то успемо да одрадимо и ако будемо играли добро у одбрани, ја сам убеђен да ћемо постићи гол", навео је Настасић.

Данска је у мечу одиграном у Београду 14. новембра прошле године славила са 3:1.

"У Београду је разлика била огромна, изгледали су много свежије, много брже од нас, невероватно је да са оваквим играчима одиграмо такву утакмицу", додао је Настасић.

Фудбалска репрезентација Србије за играче до 20 година пласирала се у четвртфинале Светског првенства на Новом Зеленду, а успехе изабраника Вељка Пауновића прате и А репрезентативци.

"Велики успех, стварно. Морам да им честитам и да им пожелим срећу у наставку такмичења. Само нека тако наставе, ми смо уз њих. Желим им да освоје злато, што да не", навео је Настасић.

Србија је после четири одиграна кола на четвртом месту на табели Групе И квалификација са само једним освојеним бодом.

Меч између Србије и Данске игра се у суботу од 20.45 у Копенхагену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво