Европски клубови разочарани због зимског термина СП 2022.

Извршни директор Премијер лиге Ричард Скадамор оценио је да су сви велики европски клубови разочарани предлогом Међународне фудбалске федерације (Фифа) да се Мундијал у Катару 2022. одржи у новембру и децембру.

Радна група Фифа је раније данас у Дохи предложила да Мундијал 2022. у Катару буде одржан у зимском периоду, због великих врућина које лети владају у тој азијској земљи.

Скадамор је био један од чланова радне групе која се данас састала у Дохи.

"Велико разочарење је права реч коју мислим да након ове одлуке осећају све велике европске лиге, а нарочито водећи клубови из којих долази већина играча на Мундијал", рекао је Скадамор.

Предлог радне групе Фифа  о термину одржавања Мундијала биће поднет на усвајање Извршном комитету Фифа у марту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво