Антон Фердинанд прелази у Сандерленд

Фудбалер Вест Хема Антон Фердинанд, уколико прође лекарске прегледе, потписаће уговор са Сандерлендом, рекао је тренер те екипе Рој Кин.

"Антон је на лекарским прегледима, и уколико буде све у реду одмах ће потписати уговор са Сандерлендом. Он је велико појачање за нашу екипу и верујем да ће навијачи бити задовољни", рекао је тренер Сандерленда Рој Кин.

Антон Фердинанд, који је брат фудбалера Манчестер јунајтеда Рија Фердинанда, биће девето појачање Сандерленда у прелазном року. Кин је на крају прошле сезоне рекао да ће у клуб највероватније довести 10 нових играча.

"Бићу задовољан ако потпишемо уговор са Фердинандом и доведемо још једног играча. Тада можемо да се концентришемо на игру", рекао је Кин.

Вест Хем су пре почетка сезоне напустили многи играчи, међу којима су и Фредерик Љунгберг, Боби Замора и Џон Пентсил, док исту намеру има и нападач Дин Ештон. Антон Фердинанд никада није играо за други клуб. Он је за Вест Хем дебитовао 2003. године. За "чекићаре" је одиграо 163 утакмица и постигао пет голова.  Сандерленд је ове сезоне довео Тиму Таинија, Ника Колгана, Паскала Чимбонду, Ел-Хађи Дијуфа, Стида Малбранка, Дејвида Хилија и Дејвида Мејлера, док је Ђибрил Сисе дошао на позајмицу. Сандерленд је у суботу остварио прву овосезонску победу у Премијер лиги против Тотенхема са 2:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво