Спартаков петоминутни рафал

У последњим минутима игре Видак Братић донео Спартаку огроман бод против Партизана, иако су црно-бели имали предност од 2:0. ОФК без муке са БСК-ом, Раду бод у Нишу. Звезда од 19 часова са Војводином.

Партизан је водио против Спартака у Суботици са 2:0 све до 78. минута, а онда су домаћи играчи тешком муком дошли до бода.

"Парни ваљак" је повео већ у 13. минуту игре преко Лазара Марковића, а предност је удвостручио Марко Шћеповић у 57. минуту, када је искористио истрчавање голмана Спартака, и лобовао га са ивице шеснаестерца.

Деловало је да ће Партизан сигурно сачувати предност до краја, али нису се само они питали. Носковић је у 78. минуту после брзе контре смањио на 2:1, а онда је пет минута касније Видак Братић, после прекида који је извео Торбица, погодио, и донео огроман бод Суботичанима.

Партизан сада има 37 бодова, шест више од Звезде, која од 19.00 дочекује Војводину и евентуалном победом би поново учинила шампионску трку занимљивом, јер би била у заостатку само три бода.

У осталим мечевима, фаворити су углавном забележили победе. ОФК Београд је наставио серију тријумфа победивши БСК са 2:0, Јавор је после преокрета славио против Радничког 1923, док је Јагодина у гостима тријумфовала над Доњим Сремом са 2:0.

Рацнички из Ниша је освојио вредан бод против Рада, са којим је одиграо 1:1. Јагодина је тако први део сезоне завршила на трећем месту табеле, са 29 бодова.

 

Хајдук је освојио велика три бода у борби за опстанак, пошто је у гостима победио Нови Пазар са 2:0, са два гола постигнута у другом полувремену.

Слобода из Ужица задржала је прикључак за водећима пошто је тек у финишу меча, у 85. минуту, победила "фењераша" Смедерево са 1:0, голом са беле тачке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво