Читај ми!

Навијачи Пазара славе „жуту кућу"

Навијачи Новог Пазара на мечу Купа Србије против Рада развили транспарент на којем је писало: "Решен ребус – срце, бубрег, плућа – живела жута кућа". За сада нема реакција на постављање срамотног транспарента којима се исмевају жртве којима су у "жутој кући" вађени органи.

Навијачком лудилу у Србији нема краја. Последња срамота домаћег фудбала догодила се у Новом Пазару где је домаћи тим играо меч Купа против Рада. Навијачи Новог Пазара окупљени у групи „екстреми" на ограду су окачили транпарент на којем је писало: „Решен ребус – срце, бубрег, плућа – живела жута кућа". 

Ово је одговор навијача Новог Пазара на провокацију присталица Рада који су, на претходној утакмици ова два клуба на Бањици у марту ове године, имали транспарент у виду ребуса, чије је „решење" било „нож, жица Сребреница".

Стадион Новог Пазара до сада је више пута био суспендован због провокација и инцидената које су направили навијачи тог клуба. И даље је у памћењу транспарент који су навијачи овог клуба развили, где је писало „Стадион Аћиф Ефендије".

Највећа тензија у Новом Пазару је управо на утакмицама против Рада, где је често долазило и до физичких обрачуна.

Очекује се да Фудбалски савез Србије и полиција, након овог последњег инцидента, реагују.

Број коментара 72

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво