Читај ми!

Нови кикс Партизана

Партизан у Хумској одиграо без голова са Слободом. Црно-бели доминирали, нападали током читавог меча, али нису успели да искористе прилике да постигну гол. Ужичани остварили циљ, остали непоражени у Хумској. После другог кола пролећног дела првенства разлика између Партизана и Звезде само шест бодова.

На премијери на свом стадиону у пролећном делу шампионата, Партизан је дочекао екипу Слободе и одиграо нерешено, без голова. Црно-бели тако нису успели да се реванширају Ужичанима за једини пораз у досадашњем делу шампионата (2:1).

Аврам Грант почео је утакмицу са појачаним везним редом, док је једини истурени играч био млади Лазар Марковић. Таква игра није дала резултата, иако су црно-бели доминирали на средини терена и у већем делу меча имали посед лопте у својим ногама.

Неколико полуприлика пропустио је Немања Томић који је често покушавао ударцима из даљине да угрози противничког голмана. Ипак, у првих 45 минута, Партизан није створио озбиљнију прилику за гол, па се на полувреме отишло празних мрежа.

Слична игра виђена је и у наставку. Прилику у наставку меча добили су и Ламин Дијара, као и Едуардо, уместо Саше Илића и Немање Томића, али и даље је Партизанова игра била течна до ивице казненог простора, где су збијени редови гостију углавном прекидали нападе.

У самом финишу меча виђена је и једна спорна ситуација. Гоман гостију Бојан Шејић је приликом једне интервенције, чини се, повукао за руку Едуарда, али је пиштаљка главног судије остала нема и до краја меча није било промене резултата.

Меч је одигран пред око 17.000 навијача на стадиону Партизана у Хумској улици, а после још једног нерешеног резултата, разлика између Партизана и Црвене звезде смањена је на само шест бодова предности у корист званичног шампиона Србије.

У 18. колу Супер лиге, које ће се играти у среду, Партизан гостује код ОФК Београда, док Слобода у Ужицу игра против Рада.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво