У "Белвилу" остварено 100.000 ноћења

Током трајања Универзијаде у Универзитетском селу остварено је око 100.000 ноћења, изјавио је директор "Белвила" Ранко Тепавчевић.

"Мислим да смо урадили одличан посао", оценио је Тепавчевић, наводећи да ће се тек након одласка свих гостију детаљније сумирати учинак ове спортске манифестације.

Он је казао да је предузеће "УБ 2009" успело да током три недеље обезбеди да више од 8.000 људи несметано прође кроз спортско село и Београд.

Тепавчевић је најавио да ће се у наредних месец дана извршити комплетна примопредаја насеља "Белвил" инвеститору, а да ће предајом намештаја и опреме Војној академији у четвртак ,16. јула почети акција дељења намештаја и опреме студенстким и ученичким домовима.

Спортистима је на располагању било 1.858 станова различитих смештајних капацитета, опремљених одговарајућим намештајем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво