Извучени парови за меморијални турнир "Играјмо за 16"

Одржан је жреб за позивни турнир у малом фудбалу који почиње 7. марта на меморијалу "Играјмо за шеснаест". У току су такмичења у малом фудбалу у Групи РТС, као и турнири у десет градова широм земље, док од викенда крећу надметања и у другим спортовима.

Жребу, који је одржан у згради РТС-а су присуствовали чланови породица погинулих радника, затим пријатељи, колеге, гости са Косова и Метохије, из других градова Србије и из дијаспоре.

На турниру у малом фубалу учествују групе: Медији, Партнери, Пријатељи, Ветерани, Чувари Србије, група Градови, Жене и група Наши.

Већ 21. годину заредом, Радио-телевизија Србије организује меморијални турнир "Играјмо за 16", у знак сећања на колеге које су трагично настрадале у НАТО бомбардовању 1999. године.

Поред тога, такмичења ће бити организована у још пет спортова - куглању, стоном тенису, баскету 3x3, шаху и електронском фудбалу, а меморијални турнир ће трајати од 16. фебруара до 12. априла.

Очекује се да на турниру учествује више од 3.000 такмичара, од девет до 70 година старости, а такмичења ће се одржати у 11 градова.

Само у Београду, турнири ће се играти у шест спортских дворана, а учешће су најавили и пријатељи из дијаспоре, као и из јавних сервиса држава у региону.

Турнири у шаху, стоном тенису и куглању су једнодневни, док ће остали трајати два месеца, а гледаоци ће моћи да уживају у више од 300 утакмица у којима ће учествовати више од 200 екипа.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво