Завршена прва, почела друга фаза меморијала "Играјмо за шеснаест"

Прва фаза турнира у малом фудбалу меморијала "Играјмо за шеснаест" завршена је овог викенда, када су одиграни и неки мечеви у другој рунди.

Последњи учесници друге фазе су екипе Ветерани ртс и Репортажна кола.

У дербију кола Ветерани РТС-а су победили Репортажна кола после боље игре са 4:1 и као први из своје групе прошли у другу фазу такмичења. Репортажна кола су заузела друго место у групи, а екипа Неки нови клинци је завршила учешће ове године.

Расвета и Меда је била боља од екипе Повратак отписаних са 2:1 и као прва у групи Г прошла, док су Отписани завршили као другопласирани. Несаломиви су остали без пласмана у даљу фазу такмичења.

Осам екипа подељених у две групе је одиграло прво коло друге фазе.

Победе су забележили Ветерани РТС, Техника и продукција, Расвета и Меда, док је дуел Повратак отписаних – Обезбеђење РТС завршен без погодака.

Друго коло групне фазе РТС-а игра се 8.марта.

Тада се играју мечеви Техника и продукција – Ветерани Возни парк, Расвета и Меда – Репортажна кола, Обезбеђење РТС – Музичка продукција и Ветерани РТС – Повратак отписаних.

Комплетне резултате трећег викенда меморијала "Играјмо за шеснаест" погледајте ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво