Милош Јашовић и браћа Милић победници ПЕС РТС-а

Милош Јашовић и браћа Павле и Никола Милић, сви запослени у РТС-у, победници су овогодишњег Меморијалног турнира у електронском фудбалу ПЕС 2019. „Играјмо за шеснаест“.

Протокелог викенда у Холу РТС-а у најмлађем и веома популарном спорту на Меморијалу РТС-а, учествовало је 50 такмичара у две конкуренције. У сингл конкуренцији ( један на један) Јашовић је савладао Јована Дујaковићa док су браћа Милић која су такмичила под именом „Корак по корак" за прво место у конкуренцији „два на два" савладала пар Јашовић-Цветковић екипа под именом „16".

"Друго издање такмичења у електронском фудбалу оправдало је очекивања организатора, учесника и промотера турнира", истакао је Алексндар Цветковић, организатор и учесник ПЕС РТС-а.

"Захваљујем у име свих из организације Турнира нашим врхунским спортистима на подршци: Александру Кукољу, џудисти, Дејану Мајсторовићу, светском и европском шампиону у баскету „три на три" и Марку Роксићу, балканском шампиону и трећем на свету у игри ПЕС, јер су својим присуством увеличали манифестацију и сам Меморијал учинили за корак бољим", додао је Цветковић.

Посебну захвалност дугујемо нашим пријатељима из КГБ е-спортс за сву техничку подршку другу годину заредом и са њима је цео посао организације турнира у ПЕС-у био много лакши. 

Квалификациона, полуфинална и финална такмичења у обе конкуренције протекла су у духу фер плеја. Играло се на четири конзоле, по правилима Турнира за про играче усвојеним од стране учесника такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво