Читај ми!

Борковић доминантан, обара рекорде стаза и води после првог дана 55. Србија релија

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић бриљирао је првог такмичарског дана на 55. Србија релију. После шест извезених брзинских испита Борковић је убедљиво први у генералном пласману са минутом и 16 секунди предности у односу на другопласираног Стајкова из Бугарске и минут и 27 секунди предности у односу на још једну бугарску посаду, Сурилова и Здравкова.

Заједно са сувозачем Игором Марковић, Борковић је током првог дана био убедљиво први на пет од укупно шест брзинаца.

Српска посада са бројем 62 коју чине Борковић и Марковић успела је да обори сопствени рекорд стазе на брзинским испитима Станишинци и Силвер.

Претходне рекорде поставили су на претходним релијима, што само потврђује одличну форму двоструких шампиона Србија релија.

Данас су своје умеће доказали на шест специјалних испита: Станишинци 1, Силвер 1, Жупа 1, Станишинци 2, Силвер 2, Жупа 2. 

Уиграни победнички тандем несумњиво представља највеће фаворите овог најзначајнијег регионалног аутомобилског такмичења.

Упркос мањем излетању на последњем брзинцу, возач НИС Петрол Рејсинг тима након првог дана такмичења је рекао да је задовољан резултатом и да се нада трећој победи на Србија релију.

Незаустављиви дуо Борковић-Марковић сутра очекује још шест специјалних брзинских испита на стазама Клобук, Жупа Тамјаника, Станишинци, Клобук 2, Жупа Тамјаника 2, Станишинци 2.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво