Читај ми!

Грожан послао видео из болнице: Добро сам

Возач Хаса Роман Грожан, који је у недељу доживео језив удес на трци за Велику награду Бахреина у Формули 1, објавио је синоћ видео поруку из болнице и поручио да се осећа добро. Грожан има мање опекотине на рукама и скочним зглобовима, али доктори кажу да је све у реду и да се успешно опоравља.

Роман Грожан се обратио видео поруком објављеном на друштвеним мрежама, а на њој се види да су му шаке обе руке увијене у завоје.

"Поздрав свима, само вам желим рећи да сам добро. Заправо, скоро сам добро. Хвала вам на порукама и посебно хвала особљу на стази и у болници. Надам се да ћу ускоро моћи да вам пишем поруке прстима и тако вас обавестим што се догађа", са осмехом је из болничког кревета поручио Грожан.

У првом кругу трке Грожан је излетео са стазе, силовито се закуцао у заштитну ограду, а болид, који се преполовио, у секунди се претворио у праву буктињу.

Француски возач је хитро успео да се извуче из смрсканог болида и кроз пламен, уз помоћ особља стазе које је брзо стигло, дође на сигурно.

Превезен је одмах хеликоптером у болницу, има мање опекотине на рукама и скочним зглобовима, али доктори кажу да је све у реду.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво