Фетел не жели “трке духова“, већ да прикочи и сачека публику

Возач Ферарија, Немац Себастијан Фетел, радије би сачекао да се ситуација смири и да се трке возе пред публиком. Ипак, ове године, уколико се буде возило, биће то пред празним трибинама.

Фетел је рекао да је у неколико наврата учествовао у "трци духова" и да му се таква атмосфера.

"Те 'трке духова' су биле чудне, у прошлости смо имали неколико таквих. Нисам присталица тога, због нас на стази и људи који гледају код куће. Гледаност ће бити велика, али неће бити исто", рекао је Фетел.

Он је напоменуо да руководство Формуле 1 мора да буде веома опрезно при доношењу одлука и да је потребно да добро извага све сегменте, од финансијских до спортских.

"Потребно је све извагати. Са једне стране је финансијска страна како би екипе преживеле и опстале, а са друге морамо водити рачуна о квалитету и изгледу нашег спорта. Радије бих сачекао него возио 'трке духова'. Мислим да је најбољи лек стрпљење, без обзира што боли."

"Тешка су времена, али је ово сјајна прилика и можемо да урадимо неку врсту рестарта. Можемо да схватимо шта је заиста важно и нама и свету, да ценимо мале ствари и надам се опет наставимо са тиме када се спорт врати", закључио је Фетел.

Иако "трке духова" изгледају као једино решење за ову сезону, још није сигурно када ће се завртети најлуђи циркус. Уколико се то деси ускоро, сигурно ће почети без навијача.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво