"Шумахер наставља да се бори, заједно смо гледали трку Ф-1"

Жан Тод, некадашњи директор Ферарија, посетио је Михаела Шумахера у његовој кући у Швајцарској, где се опоравља после тешке повреде главе. Шумахер је доживео тежак пад на скијању, због чега је веома дуго био у коми.

Један од најбољих возача Формуле 1 у историји тог спорта, после неколико година у болници враћен је кући, али се о његовом стању врло мало зна.

Тод, који му је био шеф током најславнијих дана, открио је да су заједно гледали једну трку.

"Увек сам пажљив када треба дати такве оцене, али истина је, гледао сам трку са Михаелом Шумахером у његовој кући у Швајцарској. Михаел је у најбољим могућим рукама и добро се брину о њему. Не одустаје, наставља да се бори", рекао је Тод за Радио Монте Карло.

Међутим, он није превише задовољан напустио пријатеља, пошто због стања Немац није могао да комуницира.

"Његова породица се бори исто колико и он, а наравно да пријатељство не може да буде исто као што је некада било, само зато што нема исте комуникације као раније."

Шумахер је седам пута освајао шампионат Формуле 1, два пута са Бенетоном, а пет са Фераријем.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво