Хамилтон у Абу Дабију ставио тачку на шампионску сезону

Британски возач Луис Хамилтон у болиду "мерцедеса" победио је у трци за Велику награду Емирата у Формули 1 у Абу Дабију и на најбољи начин ставио тачку на шампионску сезону.

Хамилтон је остварио 73. тријумф у каријери, а чак 11. ове сезоне.

Он је раније обезбедио пету титулу у каријери, чиме се изједначио са чувеним Хуаном Мануелом Фанђом, а сада је испред остао само Михаел Шумахер са седам.

Друго место у Абу Дабију освојио је возач "ферарија" Себастијан Фетел, а трећи је завршио Макс Ферстапен из екипе Ред була.

Трка у Абу Дабију памтиће се и по удесу Ника Хулкенберга, који се у певом кругу двапут преврнуо и болид му се запалио, али је срећом, прошао без повреда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво