Читај ми!

Милосављевић: Напашћемо Дуклу од првог минута

Тренер рукометаша Радничког из Крагујевца, Жикица Милосављевић, изјавио је да његов тим очекује тежак меч 10. септембра против чешке Дукле у првом колу Купа Европе. Вољом жреба, рукометаши Радничког ће на европском дебију укрстити копља са противником који иза себе има пребогату традицију и висок рејтинг у европским такмичењима.

Чеси имају освојене три титуле Лиге Шампиона и 30 наслова првака своје земље што је импозантно и сбакако изазива респект код ривала, истакао је и тренер Милосављевић.

"Ради се о озбиљном клубу, финансијски добро поткованом. Данашња Дукла је спој искусних, старијих и младих, перспективних играча, од којих бих истакао репрезентативца Брезину и били су финалисти чешког плеј-офа. Наша екипа је такође микс младости и искуства и сматрам да ћемо моћи успешно да се носимо са њима. Оно што нама тренутно недостаје је искуство на интернационалној сцени и на томе ћемо у будућности порадити у виду међународних турнира. Сигуран сам да у Праг идемо да одиграмо једну храбру, добру и квалитетну утакмицу са чврстом одбраном и пуно голова", рекао је Милосављевић, пренео је клуб из Крагујевца.

Први меч је на програму 10. септембра у Прагу.

"Сматрам да је добро што прву утакмицу играмо у Прагу и имаћемо још једну малу предност због чињенице да ће они пре нашег дуела одиграти две првенствене утакмице у четири дана, док ће наша екипа ући одморна и добро припремљена у тај први сусрет и где ћемо кроз видео анализу стећи увид у њихове тренутне могућности. Мислим да ће друга утакмица на нашем терену, пред домаћим навијачима бити превага у овом двомечу", рекао је тренер Радничког.

Реванш дуел је на програму 17. септембра у Крагујевцу.

"Играчи имају задатак да свако од њих одгледа по две утакмице Дукле, тако стекну увид у њихову игру и спремни дочекају анализу и тактичке варијанте које ћу пред њих поставити. Нема сумње да ћемо у дуеле ући максимално спремни, напашћемо од првог минута и циљ нам је познат - пролазак у друго коло Купа Европе", закључио је Милосављевић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво