Читај ми!

Ђерона позвао рукометаше на припреме за Медитеранске игре

Селектор рукометне репрезентације Србије, Антонио Ђерона саопштио је списак кандидата за састав мушке сениорске репрезентације Србије за припреме и учешће на ХIX Медитеранским играма, које ће се одржати у алжирском граду Орану од 25. јуна до 6. јула 2022. године.

Окупљање репрезентације и почетак припрема за Медитеранске игре заказано је за понедељак, 13. јун у 14:00 часова у спортском центру у Старој Пазови, где се спроводи прва фаза припрема од 13. до 17. јуна.

На списку се налазе:

Голмани: Тодор Јандрић (Кретеј, Француска), Милан Бомаштар (Адемар Леон, Француска), Андреј Трнавац (Партизан)

Лева крила: Младен Шотић (Војводина), Милош Грозданић (Кобург, Немачка)

Пивотмени:Иван Поповић (Ница, Француска), Немања Ратковић (Војводина), Урош Павловић (Динамо), Вук Миленковић (Металопластика)

Десна крила: Вукашин Воркапић (Иври, Француска), Урош Којадиновић (Партизан)

Бекови: Урош Борзаш (Феникс Тулуз, Француска), Стефан Петрић (Партизан), Марко Милосављевић (Адемар Леон, Шпанија), Вељко Поповић (Партизан), Марко Вигњевић (Минден, Немачка), Душан Касаловић (Раднички), Милан Милић (Нант, Француска), Јовица Николић (Војводина), Милан Голубовић (Динамо)

У другој фази припрема од 20. до 23. јуна тренажне активности наше селекције одвијаће се у хали Шумице, након чега ће наша делегација кренути пут Алжира 23. јуна 2022. године у касним вечерњим часовима.

Рукометаши Србије се налазе у групи А са селекцијама Туниса, Словеније, Египта и Италије. Групу Б чине Шпанија, Турска, Северна Македонија, Грчка и Алжир. 

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво