Читај ми!

Рукометаши играју против Словеније за одлучујући корак ка Светском првенству (18.00, РТС1)

Рукометна репрезентација Србије игра против Словеније реванш баража за одлазак на Светско првенство 2023. године. "Орлови" дочекују Словенце од 18 часова у Крагујевцу, директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Изабранике Тонија Ђероне очекује нових шездесет минута борбе са Словенијом на домаћем терену у Крагујевцу.

Одличном игром у првом сурету баража за одлазак на шампионат у Пољској и Шведској, "орлови" реваш дочекују са предношћу од три гола (34:31), али истичу да је одиграно тек прво полувреме и да ће само истим приступом утакмици у Крагујевцу доћи до зацртаног циља.

"Као што сам истакао после првог меча, добро је што смо остварили победу у Цељу, али направили бисмо грешку ако бисмо помислили да смо се том победом квалификовали на Светско првенство", рекао је Ђерона.

"Очекује нас још један меч коме морамо да приступимо на исти начин на који смо приступили у Цељу. Уопште не размишљам о резултату постигнутом у првој утакмици. Најважније је да смо показали да можемо да играмо на високом нивоу и једина предност коју ћемо имати сада је предност наше публике. Словенија је екипа са великим бројем искусних играча и очекујем да ћемо морати да играмо на истом нивоу ако желимо да идемо на Светско првенство."

Србија није играла на прошлом Светском првенству у Египту и има велику прилику да се поново појави на највећој рукометној сцени.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво