Читај ми!

Брегар пред Русију: Чека нас тежак меч

Селектор српскхи рукометашица Урош Брегар истакао је да његову екипу очекује тежак меч против Русије у трећем колу Светског првенства у Шпанији, а назиру се противници и у другој фази такмичења.

"Знамо да нас чека тешка утакмица, морамо да направимо још мање грешака у нападу, да подигнемо ниво реализације у нападу код шутева и да поновимо игру у одбрани као против Пољске", изјавио је селектор рукометашица Србије Урош Брегар пред сутрашњи дуел са Русијом на Светском превснтву у шпанској Лирији.

Србија је већ остварила пласман у наредну рунду такмичења, али битан је сваки бод који се преноси, па ће изабранице Уроша Брегара настојати да се покажу у најбољем светлу у утакмици против вицешампиона Олимпијских игара у Токију.

"Мислим да смо обавили добар посао и испунили циљеве које смо зацртали. Предстоји нам утакмица са Русијом, знамо да читава прва постава игра за ЦСKА из Москве, учесника Лиге шампиона", рекао је Брегар за сајт РСС.

"Истина је да не играју две најбоље руске играчице Дарија Димитријева и Ана Вјахирјева, али Русија има велику базу младих и добрих играчица и ако нека недостаје, долази друга. Сматрам да је то озбиљна репрезентација. Јесу се подмладили, али ипак прва постава игра у ЦСKА и чека нас један тежак меч", истиче Брегар.

После утакмице са Рушијом, следи селидба у Гранољерс и наставак такмичења где се група Б укршта са селецијама из групе А, у којој се налазе олимпијски шампион Француска, Црна Гора, Ангола и Словенија.

"Тамо је најбоља селекција Францускe и она увек иде на медаљу, односно на злато. Ту је и селекција Словеније. Јуче је Црна Гора победила Анголу, тако да мислим да ће у наредну фазу ићи Француска, Црна Гора и Словенија. Сви противници су нам познати и мислим да су пред нама четири тешка меча", закључио је селектор Брегар.

Србија преосталу утакмицу у групи Б против Русије игра у уторак од 20:30 сати, која такође досадашњем току такмичења на Светском првенству има две победе.

Након прве фазе такмичења по групама, три најбоље пласиране екипе из сваке групе ће оформити нове четири групе од по шест репрезентација.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво