Читај ми!

Агбаба и Стаменић: Против Русије неће бити лако

Рукометашице Србије Марија Агбаба и Александра Стаменић задовољне су тријумфом над Камеруном у другом колу групне фазе Светског првенства у Шпанији.

Женска рукометна репрезенатција Србије победила је синоћ Камерун 43:18 што им је био други тријумф у групи Б, којим су избориле други фазу такмичења.

"Драго ми је због победе и што су све девојке добиле шансу да одиграју ову утакмицу. Испоштовали смо договор из свлачионице и задале смо себи циљ да не примимо више од 18 голова, да се фокусирамо на одбрану што смо и урадиле и срећне смо због тога. Обезбедиле смо место у следећем кругу, али имамо још једну утакмицу, веома битну, против Русије", рекла је Агбаба за сајт РСС.

Агбаба са седам голова била најефикасниија у победничком тиму.

"Ова утакмица нам је доста значила да се уиграмо у одбрани и да се припремимо за Русију и већ се фокусирамо на ту утакмицу, да је одиграмо што боље и остваримо победу. Знамо да неће бити лако. И њихова екипа је подмлађена, али утакмица неће бити лака. Мислим да ће одлучити одбрана пре свега и борбеност и ја се надам да ћемо као и у претходне две утакмице показати да стварно вредимо као екипа".

Млада Александра Стаменић синоћ је постигла четири гола и проглашена за играчицу утакмице.

"Мислим да је за ово признање заслужна цела екипа. Важна је победа остварена против Камеруна, али нам следи веома тешка утакмица против Русије, тако да заборављамо ово и спремамо се за следећу утакмицу. Идемо у наредну фазу такмичења и много нам значи колико ћемо бодова да пренесемо, тако да се спремамо за даље. Против Русије неће бити лако, очекује нас тешка утакмица, али спремамо се и тренирамо и даћемо све од себе", поручила је Стаменић.

Србија последњи меч у групи Б игра сутра против Русије, када ће бити познато ко ће завршити као први у групи.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво