Читај ми!

Лишчевић и Николић: Циљ је победа против Исланда

Рукометашица Србије Кристина Лишчевић и Жељка Николић прижељкују нову победу у квалификација за Европско првенство 2022. године. Србија игра против Исланда у недељу.

Србија је на старту квалификација победила Турску у Зрењанину, а у недељу од 18.00 часова противник у квалификацијама ће бити Исланд.

"Дефинитивно су боља екипа од Турске, али радили смо јуче и данас на неким њиховим акцијама и квалитетима, као и на тактици. Искрено се надам да ћемо бити спремни за утакмицу и да урадимо све онако како смо замислили. Прижељкујем нову победу, то нам је увек циљ", рекла је Лишчевић за сајт Рукометног савеза Србије. Жељка Николић истиче да је тим користио сваки тренутак да се припреми што боље за Исланд.

Да је наредни ривал наше селекције бољи од Турске, потврђује и Жељка Николић.

"Исланд је квалитетнији противник од репрезентације Турске, поготово када играју на свом терену. Физички су јаче, боље су у дуелима један на један, физички спремније, тако да ће утакмица бити доста тежа. Данас нас очекује јако дуг пут, а сутра ћемо имати времена да се одморимо и спремимо за утакмицу на најбољи могући начин. Циљ је да се упишу нова два бода и да растерећеније дочекамо двомеч са Шведском", поручила је Николић.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво