Читај ми!

Рукометаши Србије против Грчке на путу ка Европском првенству (17.00, РТС 2)

Рукометаши Србије играју против Грчке меч трећег кола квалификација за Европско првенство. Сусрет почиње у 17.00 часова. Пренос је на нашем Другом програму, стрим је на РТС Планети. Ток меча пратите на нашем порталу.

Изабраници селектора Ђероне после две сјајне партије против Светског првака Француске, победа и нерешен резултат, играју против Грчке. Наша селекција је фаворит у овом мечу, али то треба да потврди на паркету. Уједно репрезентаија Србије има прилику да се победом приближи циљу - пласману на ЕП.

Без пуно помпе и очекивања рукометаши су ушли у ове квалификације. Јавност није очекивала онако убедљив наступ против Француза у Београду, а наша селекција је одиграла маестрално.

Селектор Ђерона држао је све конце игре у својим рукама. Играчи су испоштовали договорено и награда је стигла - победа 27:24. Вратили су наши репрезентативци веру у наш рукомет.

Уследили су заслужени хвалоспеви, а сам Ђерона био је видно одушевљен оваквим стартом на клупи и захвалио се играчима.

Да ово није случајност наша селекција потврдила је у другом мечу који је одигран у Француској. Стрпљивом и паметном игром стигли су до нерешеног резултата, а да су успели да тријумфују не би било незаслужено. Противник је буквално извукао бод у овом дуелу.

Ђерона је након овог дуела убеђен да ће ова екипа постићи нешто велико. Имао је само речи хвале за своје изабранике. Једноставно био је поносан на рукометаше Србије. 

Сада предстоји дуел са екипама у које наша селекција улази као фаворит. Међутим, из нашег табора најављују да нема опуштања и да ће пружити свој максимум како би "посао" био одрађен максимално професионално.

Најтежи ривал Француска је архивиран, предстоје дуели са Грчком и Белгијом, које до сада нису одиграле ниједан меч. Србија и Грчка до сада нису играле званичан меч.

Дуел са Грчком на прoграму је од 17.00 у хали у Зрењанину. Пренос је на нашем Другом програму, стрим на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво