Читај ми!

Лишчевић: Ништа не може да нас деморалише

То што се Европско првенство одржава под строгим епидемиолошким мерама не може да нас деморалише, Срби су навикли на све, изјавила је рукометашица Србије Кристина Лишчевић.

Европско првенство за рукометашице почиње данас у Данској и на програму је до 20. децембра.

"Срећни смо што коначно путујемо и што смо сви добили негативне тестове. Такмичење се одржава под заиста строгим мерама, али то не може да нас деморалише. Срби су навикли на све", рекла је Лишчевић за сајт Олимипијског комитета Србије.

Средњи бек српског тима каже да је највећи фокус на меч против Холандије, којим у петак од 20.30 почињу наступ на ЕП.

"Ниједна утакмица неће бити лака, али смо се највише спремали за Холандију. Прва је утакмица, и битно нам је да отворимо првенство победом. Познато је да Холандија не улази добро у утакмице, слабије стартују, тако да се надамо да ће и сутра наставити у том ритму. Ипак, са Холандијом смо до сада имали доста проблема и надам се да ће сутра бити другачије и да ћемо победити."

Иако су неке екипе десетковане повредама и вирусом Цовид-19, српска репрезентативка истиче да то неће бити пресудно, јер квалитета има и код играчица које су позване као замене.

"Холандија мучи муку са тиме што Естевана Полман неће бити на првенству, али она је одсутна због повреде, не због вируса. Генерално доста екипа има проблема са одсутством играчица, али свака држава увек попуни свој тим квалитетним играчицама, тако да мислим да то неће утицати на квалитет првенства. Како ће бити нама, тако ће бити свима на овом првенству", закључила је Лишчевић.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво