Дупли рукометни програм у среду у Нишу

Женска и мушка рукометна репрезентација Србије играће у среду у Нишу своје утакмице квалификација и имаће прилику да истог дана изборе пласмане на велика такмичења.

Рукометашице ће се састати са Италијом у 18.00, а мушка екипа у 20.45 са Пољском такође у хали Чаир.

"То је баш лепо. Биће прави спектакл. Прошло је много времена од када су репрезентације заједно наступале. Искрено се надам да ће и момци победити и тако изборити пласман на Европско првенство. Верујем да ћемо се заједно радовати у среду", рекла је рукометашица Сања Дамњановић за сајт РСС.

Јовица Цветковић, селектор мушке репрезентације, је рекао да дупли програм у Нишу "наговештава неке боље дане" за српски рукомет, а да би пласман његовог тима на шампионат Европе био "само корак на путу ка том циљу".

Женска репрезентација је у првом дуелу победила Италију у Падови са 33:23 и близу је пласмана на Светско првенство.

Рукометаши су лидери своје квалификационе групе за Европско првенство у Хрватској и победом над Пољском обезбедили би пласман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво